Ingyen link weboldaladnak!

A jövő biztonsága már ma

Tűzvédelem tűzjelző rendszerek
Kérdezzen szakértőnktől

Tűzvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink

 Egyedi ajánlat készítése

Tűzvédelem a létesítményekben

Kiemelt szolgáltatásunk

Az EU–SEC SECURITY GROUP vállalja tűzjelző rendszek felügyeletét,  megtervezését, hatósági engedélyeztetését, és javítását.

Cégünk az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak alapján, egyedi kéréseknek meg tudja feleltetni rendszereit. Üzembiztos rendszereink a robbanásbiztos előírásoknak is megfelelnek.

Tűzvédelem a létesítményekben

Szolgáltatásaink egyedi igények szerint

A tűzvédelmi megbízotti feladatok ellátása

Az Eu-Sec Security Group tűzvédelmi megbízottja rendelkezik a hatályos jogszabályokban meghatározott szakirányú végzettséggel, irányítja és ellenőrzi a tűzvédelmi előírások feltételrendszerének biztosítását, a használati és magatartási szabályok betartását.
Ellátja a tűzvédelemmel összefüggő dokumentációs feladatokat. Felelős a tűzvédelmi tevékenységek szakszerű kivitelezéséért, az ellenőrzés ellátásáért, írásban javasolja a szükségesnek ítélt feltételrendszer megvalósítását.

Létesítményi tűzoltóság

Az Eu-Sec Security Group a létesítményi tűzoltósághoz biztosítja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által előírt szakképzettségnek megfelelő személyeket. Együttműködve a megrendelővel beszerezzük a szükséges szaktechnikai eszközöket és felszereléseket.

ALAPELVEINK

Így működnek tűzvédelmi szolgáltatásaink

EGYSÉGES ÜZLETPOLITIKA

Magas színvonalú szolgáltatásaink biztosítéka a teljes működési területen alkalmazott egységes szakmai minőségirányítás, képzési rendszer és üzletpolitika. 

Folyamatos rendelkezésreállás

Szolgáltatásaink ellátása során 24 órás rendelkezésre állást, folyamatos szakmai támogatást és tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére.

Törvényi előírások

Cégünk a MABISZ és PSZÁF, Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az illetékes Rendőrkapitányság engedélye, felügyelete, a regisztrációja, és  határozata alapján  kínálja ügyfelei részére a biztonsági és biztosítási megoldásokat!

Minőségbiztosítási rendszer

Rendkívüli események bekövetkezte során a leszabályozott utasítási és intézkedési rend és felkészített munkatársaink garantálják a hatékony, életmentő, kármegelőző és kárenyhítő tevékenységet a Cégünk által védett területeken.

Ingyenes szolgáltatások

Cégünk saját költségen telepített, többéves szerződéses kötöttségek nélkül, a feladatokra, a védelmi célokra és a környezeti tényezők figyelembevételével optimalizált, a legfejlettebb biztonságtechnikai rendszerekkel biztosítja.

Kártérítés

Büszkék vagyunk rá, hogy egyetlen megbízásunk során sem fordult elő, hogy az EU–SEC SECURITY GROUP hibájából kifolyólag bármilyen anyagi kár érte volna üzleti partnereinket!

2.000.000 EURO összkárfelelősségű biztosítási háttér

Garanciák

%

Tartozásmentességi garancia

%

Kárfelelősségi garancia

%

Árgarancia

%

Foglalkoztatási Garancia

Lépjen velünk kapcsolatba!

EU–SEC SECURITY GROUP

EMKE Building, 1072 Budapest,

Rákóczi út 42.

Tel/fax: +36 1 327 4655, +36 40 341 411
Tel:  +36 1 327 4655, +36 1 267 9111
Mobil: +36 20 432 8392, +36 20 432 5126

E-mail: 
 info@eusecgroup.com
Web:
www.eusecgroup.com

Pin It on Pinterest

Share This