Ingyen link weboldaladnak!

Biztonságban az otthonunk és szeretteink: kéznél a legjobb ingyenes mobil alkalmazások

Biztonság, Biztonságtechnika | 0 hozzászólás

A mobil alkalmazások köre nagyon széles és számos cég kínál ingyenes és fizetős alkalmazásokat, az otthonunk biztonságának megőrzéséhez. Kiknek lehet hasznos a biztonsági mobilappok használata: Lakás és háztulajdonosnak, szülőnek-baba figyelő alkalmazással, gazdiknak, utazóknak, időseknek.

Az ingyenes mobilalkalmazások, lehetővé teszik otthoni biztonsági rendszerek bárhonnan, bármikor történő irányítását és ellenőrzését. Nemcsak biztonsági kamerákkal köthető össze a rendszer, hanem számos app kínál olyan lehetőséget, amely otthoni automatizálási problémákat oldja meg, mint a távoli világítás, fűtés beállítása, füstjelzés érzékelése.

^

Ismerje meg őrzés-védelmi szolgáltatásunkat!

Vagyonvédelem élőerős őrzéssel,távfelügyeleti rendszerrel bővebben

^

Ismerje meg facility-management megoldásainkat!

Takarítás, portaszolgálat, kert és parkgondozás ingyenes szolgáltatásokkal bővebben

^

Ismerje meg tűzvédelmi szolgáltatásainkat!

Tűzjelző rendszerek felügyelete,tervezése, hatósági engedélyeztetése, és javítása bővebben

Otthoni biztonsági rendszerek mobil alkalmazásokkal 

Az otthoni biztonsági rendszerek mobil applikációja a kamerarendszerek elérését, felvételek valós időben vagy utáni megtekintését teszi lehetővé. Az Android platformon számos olyan alkalmazás létezik, amelyek segítségével okostelefonjainkat használhatjuk a biztonsági kamerák megjelenítőjeként. A” home security app” kulcsszóra rákeresve közel száz applikációt jelenített meg a google play áruház, így mindenki maga választhatja ki az igényei alapján, hogy milyen alkalmazást szeretne, és az értékelések figyelembevételével tudja eldönteni melyiket választja.  

Milyen lehetőségeket ajánlanak az appok

 ·       Intelligens mozgásérzékelés,

·       Élő HD videó és videó felvétel,

·       Zoom, éjjellátó és fáklya funkciók,

·       Nagy felbontású képek a mozgásokról,

·       Lehetőség a rögzített képek tárolására a Google Drive-ba,

·       Több ingyenes kamera egy rendszerben,

·       A kamera képének megosztása a családdal,

·       Ütemező mozgásérzékeléshez,

·       Kapcsolja ki a mozgásérzékelést, ha közel vagyok,

·       Mozgásérzékelési zónák,

·       Sziréna riasztás, amikor mozgást észlelnek,

·       Állítható mozgásérzékelési érzékenység,

·       Működés WiFi-vel vagy mobil internet-kapcsolattal.

Biztonsági előnyök 

Az otthoni biztonsági mobil alkalmazás elsődleges előnyei a biztonsági rendszer bárhonnan élesítésére, hatástalanítására és felügyeletére vonatkoznak. Ha elhagyja otthonát, és nem biztos abban, hogy aktiválta-e a rendszert? Csak ellenőrizze az alkalmazást, és szükség esetén kapcsolhatja a beállítást. Elfelejtette bezárni az ajtókat, kikapcsolni a lámpákat, vagy becsukni a garázskapu? Érintse meg az alkalmazást, hogy megtudja, majd távolról kezelje a szükséges feladatokat az alkalmazás segítségével. Egyes alkalmazások még geo-szolgáltatással is rendelkeznek, hogy figyelmeztessék, ha biztonság nélkül hagyja otthonát; ha például egy kilométernél távolabb utazik otthonról, riasztást kap.

Beállíthat különféle testreszabott mobil figyelmeztetéseket, és bármikor bejelentkezhet a rögzített vagy valós idejű videók, az ajtózárak tevékenységi naplóinak és egyebek megtekintéséhez. 

Az otthon védelmén túl szeretteit is biztonságban tudhatja 

Megfelelő eszközzel kombinálva bejárati ajtónál állót is figyelheti. Ha azt szeretné látni, hogy a gyerekek vagy háziállatok mit csinálnak, az alkalmazásra koppintással, kiválasztható az adott biztonsági kamera élő képe. 

Mobil appal a füstjelzésért

Létezik füstjező ingyenes alkalmazás is: a Smokey, amely okos füstérzékelővé teszi a telefont. Amikor bekapcsol a füstjelző, automatikusan riasztást küld SMS-ben, e-mailben vagy mindkettőn az okostelefonjára. Ezután eldöntheti, hogy mit tegyen, hívja a tűzoltókat vagy figyelmezteti a családtagokat.  

Összefoglalás  

A mobil applikációk biztonsági használata általánosan elterjedt. Ellenőrizni tudjuk otthonunkat, felügyelni tudjuk családunk biztonságát. néhány dolog, amit megtehetsz egy otthoni biztonsági alkalmazás segítségével.

További hasznos információkért csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!

Olvasásra ajánljuk

Olvasásra ajánljuk

Pin It on Pinterest

Share This